UCPÁVKY ZVUKOVODU - ZÁTKOVÉ CHRÁNIČE SLUCHU - ŠPUNTY DO UŠÍ - OCHRANA SLUCHU - OCHRANNÉ POMŮCKY PRAHA - OOPP

PÍCHA Safety, s.r.o.

Ušní zátky 3M EAR CLASSIC CORDED CC-01-000 pěnové se šňůrkou - žlutá

0610-3M4010041
Ušní zátky 3M EAR CLASSIC CORDED CC-01-000 pěnové se šňůrkou - žlutá
Cena bez DPH:

10,90 Kč

Vaše cena s DPH:13,19 Kč
Běžná cena s DPH:13,80 Kč
Expedice: do 24 hodin  
 
Barva:žlutá
Výrobce: 3M
Varianta:
Vysoká kvalita
Ušní zátky 3M EAR CLASSIC CORDED CC-01-000 pěnové se šňůrkou - žlutá - výrobky 3M jsou synonymem kvality a inovace, a tyto zátky jsou toho nejlepším důkazem. Tvarovatelné, pevné, avšak s pomalým návratem do původního tvaru, skvěle sedí a poskytují spolehlivé těsnění pro vaše ušní kanálky. Měkká polymerová pěna nejenže absorbuje energii, ale také napomáhá většímu pohodlí při nošení. Speciální válcový tvar umožňuje praktickou a efektivní aplikaci do většiny ušních kanálků.

Odolný proti potu a vlhkosti, tento produkt je ideální pro použití v horkých a vlhkých prostředích. Je skvělou volbou jak pro profesionální, tak i pro volnočasové aktivity, kde je potřeba se chránit před hlukem.

Ušní zátky 3M EAR CLASSIC CORDED CC-01-000 představují nejen spolehlivou ochranu, ale také pohodlí a praktičnost. Ušní zátky jsou spojeny šňůrkou, která zabrání ztrátě nebo upadnutí na zem při manipulaci. Dodávají se v uzavíratelném balení "Pillowpack" pro snadnou manipulaci a skladování.

Vyzkoušejte je a zjistíte, že ušní zátky 3M jsou pro vaše uši tím nejlepším řešením!

Hlavní výhody a vlastnosti produktu:

1. Efektivní ochrana sluchu: Pomáhají snížit míru vystavení uživatele nebezpečné hladině hluku.
2. Skvělá kvalita a pohodlí: Měkká polymerová pěna a pevný materiál s pomalým návratem do původního tvaru poskytují optimální pohodlí.
3. Praktický a univerzální design: Speciální válcový tvar umožňuje snadnou aplikaci do většiny ušních kanálků a šňůrka zvyšuje praktičnost.
4. Všestranné použití: Ideální pro různé průmyslové oblasti a volnočasové aktivity - od automobilového průmyslu, přes stavebnictví až po volný čas.
5. Ověřená kvalita: Otestovány podle evropské normy EN352-2, nesou označení CE a mají útlum 29 dB.

Barva žlutá, velikost univerzální.
EN 352-2
SNR=29 dB
 
Tisk: 21.05.2024, 04:44