UCPÁVKY ZVUKOVODU - ZÁTKOVÉ CHRÁNIČE SLUCHU - ŠPUNTY DO UŠÍ - OCHRANA SLUCHU - OCHRANNÉ POMŮCKY PRAHA - OOPP

PÍCHA Safety, s.r.o.

Ušní zátky 3M Peltor TRI FLANGE PN-01-006 lamelové s bavlněnou šňůrkou - žlutá

0610-3M4010051
Ušní zátky 3M Peltor TRI FLANGE PN-01-006 lamelové s bavlněnou šňůrkou - žlutá
Cena bez DPH:

42,60 Kč

Vaše cena s DPH:51,55 Kč
Běžná cena s DPH:54,10 Kč
Expedice: do 24 hodin  
 
Barva:žlutá
Výrobce: 3M
Varianta:
Vysoká kvalita
Ušní zátky 3M Peltor TRI FLANGE PN-01-006 lamelové s bavlněnou šňůrkou - žlutá - tyto ušní zátky jsou vyrobeny z měkkých, flexibilních lamel, které se přizpůsobí tvaru vašeho zvukovodu a poskytnou až trojnásobnou ochranu proti hluku. Jsou navrženy tak, aby poskytovaly maximální pohodlí a zároveň garantovaly účinnou ochranu před poškozením sluchu.

Plastový úchyt 'LiveWire' umožňuje rychlé a čisté zasunutí, zatímco ergonomický design zaručuje snadné vytažení zátkového chrániče. Bavlněná šňůrka poskytuje praktický a bezpečný způsob, jak zátky nosit při nepoužívání.

Produkt je nesmírně snadno omyvatelný a čistitelný, což znamená, že jej můžete používat znovu a znovu. Navíc splňuje všechny požadavky evropské normy EN 352-2, takže můžete být jisti, že je v souladu s nejvyššími bezpečnostními standardy.

S útlumem 29 dB jsou tyto zátky ideální pro většinu průmyslových aplikací, dokonce i v těch nejhlasitějších prostředích.

Hlavní výhody a vlastnosti produktu:

- Trojnásobná ochrana: ušní zátky nabízejí až trojnásobnou ochranu proti hluku.
- Pohodlí a snadné použití: ergonomicky tvarovaný úchyt pro snadné vložení a vyjmutí zátkového chrániče, garantuje pohodlí i po dlouhodobém nošení.
- Hygienické a opakovatelně použitelné: snadné čistění a mytí zajišťuje, že můžete tyto zátky používat znovu a znovu, což šetří nejen peníze, ale i životní prostředí.
- Splňuje evropské normy: produkt splňuje požadavky evropské normy EN 352-2, což znamená, že je v souladu s nejvyššími bezpečnostními standardy.
- Silný útlum hluku: s útlumem 29 dB jsou tyto zátky ideální pro většinu průmyslových aplikací, dokonce i v těch nejhlasitějších prostředích.

Barva žlutá, velikost univerzální.

EN 352-2
SNR=29 dB
 
Tisk: 17.05.2024, 16:51