KOMBINOVANÉ PRACOVNÍ RUKAVICE - OCHRANNÉ PRACOVNÍ RUKAVICE KOMBINOVANÉ - KŮŽE A TEXTIL - OCHRANNÉ POMŮCKY PRAHA

PÍCHA Safety, s.r.o.

Pracovní rukavice FREE HAND CORAX kombinované - žlutá/černá

0110-00339915
Pracovní rukavice FREE HAND CORAX kombinované - žlutá/černá
Cena bez DPH:

272,00 Kč

Vaše cena s DPH:329,12 Kč
Běžná cena s DPH:345,60 Kč
Expedice: do 24 hodin  
 
Velikost: 8, 9, 10, 11
Barva:černá / žlutá
Výrobce: CERVA
Varianta:
Standardní
Pracovní rukavice FREE HAND CORAX kombinované - žlutá/černá -

pracovní rukavice FREE HAND CORAX kombinované jsou inovativně navržené rukavice šité z prémiové syntetické kůže a nylonu, což zaručuje nejen zvýšenou odolnost, ale také zajišťují, že váše ruce zůstanou chráněné a komfortní i v náročných pracovních podmínkách.

Díky protiskluzovým potiskům na prstech a zesílené úchopové ploše v dlani, FREE HAND CORAX zvyšují Vaši pracovní efektivitu tím, že minimalizují riziko vyklouznutí nářadí z rukou. S nastavitelnou manžetou na suchý zip se tyto rukavice přizpůsobí přesně Vašim potřebám a tak zajišťují dostatečnou ochranu a pohodlí při práci.

Certifikované dle normy EN ISO 21420, FREE HAND CORAX splňují standardy kvality a bezpečnosti. Jsou ideální pro širokou škálu průmyslových aplikací včetně stavebnictví, automobilového průmyslu, a logistiky.

S těmito rukavicemi na Vašich rukou se můžete plně soustředit na to, co děláte nejlépe, s jistotou, že Vaše ruce jsou v bezpečí.

5 benefitů rukavic CORAX:

  1. Dostatečná ochrana a odolnost: Vyrobeno z vysoce odolné syntetické kůže a nylonu, zaručující dlouhodobou ochranu vašich rukou.
  2. Vylepšená pohyblivost a komfort: Jemná nylonová tkanina a protiskluzové potisky zajišťují snadnou manipulaci a pohodlí při práci.
  3. Přizpůsobivost: Nastavitelná manžeta na suchý zip umožňuje dokonalé přizpůsobení velikosti, zajišťující, že rukavice perfektně padnou.
  4. Široké využití: Ideální pro použití ve stavebnictví, automobilovém průmyslu a logistice, pro všestranné použití.
  5. Certifikovaná kvalita a bezpečnost: Splnění normy EN ISO 21420.

S pracovními kombinovanými rukavicemi FREE HAND CORAX si můžete být jisti, že vaše ruce zůstanou chráněné, v pohodlí a připravené na všechny výzvy, které vám váš pracovní den přinese.

Velikosti 8,9,10,11.
EN 21420

 
Tisk: 18.04.2024, 08:03