KOMBINOVANÉ PRACOVNÍ RUKAVICE - OCHRANNÉ PRACOVNÍ RUKAVICE KOMBINOVANÉ - KŮŽE A TEXTIL - OCHRANNÉ POMŮCKY PRAHA

PÍCHA Safety, s.r.o.

Pracovní rukavice FUSCUS kombinované bez prstů - blistr

0110-00829997
Pracovní rukavice FUSCUS kombinované bez prstů - blistr
Cena bez DPH:

203,70 Kč

Vaše cena s DPH:246,48 Kč
Běžná cena s DPH:258,80 Kč
Expedice: do 24 hodin  
 
Barva:černá / tmavě šedá
Výrobce: CERVA
Varianta:
Standardní
Pracovní rukavice FUSCUS kombinované bez prstů - blistr -

tyto rukavice jsou navrženy tak, aby vyhovovaly potřebám nejnáročnějších uživatelů, kteří očekávají maximální výkon a bezpečnost.

Díky použitým materiálům, jako je jemná kozí lícová kůže v dlani, která zajišťuje výjimečnou odolnost a pohodlí, a gelová vložka pro lepší absorpci otřesů a vibrací, nabízí tyto rukavice unikátní kombinaci ochrany a flexibility. Elastan a neopren na hřbetu ruky přidávají na flexibilitě a pohodlí, zatímco stahovací manžeta na suchý zip zajišťuje, že rukavice zůstanou pevně na svém místě i během nejnáročnějších prací.

Splnění normy EN ISO 21420 zaručuje, že tyto rukavice splňují veškeré evropské požadavky na bezpečnost a kvalitu.

Pracovní rukavice FUSCUS kombinované bez prstů vám přinášejí kombinaci ochrany, pohodlí a flexibility, abyste mohli pracovat efektivněji a bezpečněji. Jejich design a materiály vám umožní udržet si cit v prstech pro jemnější manipulaci, aniž byste obětovali ochranu zbytku ruky.

5 benefitů produktu:

  1. Maximální ochrana a pohodlí: Jemná kozí lícová kůže v kombinaci s gelovou vložkou ochrání vaše ruce a zároveň zajistí pohodlné nošení i při dlouhodobém používání.

  2. Flexibilita a cit: Díky designu bez prstů si udržíte potřebný cit pro jemnější práce, aniž byste obětovali ochranu a pohodlí zbytku ruky.

  3. Pevné držení: Elastická manžeta na suchý zip zajišťuje, že rukavice zůstanou pevně na svém místě i během náročnějších pracovních akcí.

  4. Vysoká flexibilita a prodyšnost: Materiály jako elastan a neopren na hřbetu ruky zajišťují vynikající flexibilitu a prodyšnost, což je ideální pro dlouhé pracovní dny.

  5. Splnění Evropských norem: Splnění normy EN ISO 21420 znamená, že tyto rukavice nejen poskytují dostatečnou ochranu, ale také splňují evropské standardy pro pracovní ochranné pomůcky.

Investujte do své bezpečnosti a pohodlí s Pracovními rukavicemi FUSCUS kombinovanými bez prstů - vaším ideálním společníkem pro každodenní výzvy.

Pouze velikost 10.
EN 21420

 
Tisk: 20.04.2024, 14:19