KOMBINOVANÉ PRACOVNÍ RUKAVICE - OCHRANNÉ PRACOVNÍ RUKAVICE KOMBINOVANÉ - KŮŽE A TEXTIL - OCHRANNÉ POMŮCKY PRAHA

PÍCHA Safety, s.r.o.

Pracovní rukavice PELICAN Blue kombinace jemné ovčí kůže s bavlněnou tkaninou - suchý zip

0110-0068995710
Pracovní rukavice PELICAN Blue kombinace jemné ovčí kůže s bavlněnou tkaninou - suchý zip
Cena bez DPH:

40,80 Kč

Vaše cena s DPH:49,37 Kč
Běžná cena s DPH:51,80 Kč
Expedice: do 24 hodin  
 
Velikost: 7, 8, 9, 10, 11
Barva:tmavě modrá (navy) / bílá
Výrobce: CERVA
Varianta:
Standardní
Pracovní rukavice PELICAN Blue kombinace jemné ovčí kůže s bavlněnou tkaninou - suchý zip -

tyto rukavice jsou navrženy s ohledem na náročné podmínky práce, aniž by bylo nutné dělat kompromisy v oblasti komfortu či odolnosti.

Jedinečná kombinace materiálů - díky použití prvotřídní lícové ovčí kůže v dlani a odolné bavlněné tkaniny na hřbetu ruky, Pracovní rukavice PELICAN Blue nabízejí optimální rovnováhu mezi ochranou a prodyšností. Tento vysoce kvalitní materiál zajišťuje dlouhou životnost a odolnost rukavic i při intenzivním používání.

Pohodlné nošení a snadné oblékání - Díky elastickým manžetám na suchý zip je oblékání rukavic snadné a rychlé, zároveň poskytují jisté a pohodlné přilnutí, které zůstává stabilní po celý den práce.

Univerzální použití - Ať již pracujete ve stavebnictví, ve skladu nebo v přepravě, Pracovní rukavice PELICAN Blue jsou ideální volbou. Certifikace podle norem EN 420 a EN 388 (2122X) zajišťuje, že rukavice splňují přísné požadavky na ochranu a bezpečnost.

Design a funkcionalita - Moderní vzhled kombinovaný s funkčností, Pracovní rukavice PELICAN Blue nejenže skvěle vypadají, ale také poskytují potřebnou ochranu a jsou vybaveny vším, co od pracovních rukavic očekáváte.

Dlouhodobá investice - Díky své vysoké odolnosti a kvalitě materiálů jsou Pracovní rukavice PELICAN Blue navrženy tak, aby vydržely. S touto jednorázovou investicí získáváte spolehlivého pomocníka na dlouhá léta.

Pět přesvědčivých důvodů, proč si vybrat Pracovní rukavice PELICAN Blue:

  1. Optimální ochrana a prodyšnost - Kombinace ovčí lícové kůže a bavlněné tkaniny zajišťuje vysokou úroveň ochrany při zachování pohodlí.

  2. Komfortní nošení celý den - Elastické manžety na suchý zip zajišťují pohodlné a bezpečné uchycení, ideální pro dlouhodobé nošení.

  3. Všestranné využití - Perfektní volba pro širokou škálu pracovních aktivit, od stavebních prací až po logistiku a skladování.

  4. Vysoká odolnost a dlouhá životnost - Vysoce kvalitní materiály zajišťují, že si rukavice udrží své vlastnosti i při intenzivním používání.

  5. Certifikovaná bezpečnost - Splnění norem EN 420 a EN 388 (2122X) znamená, že rukavice poskytují certifikovanou ochranu v náročných podmínkách.

Pracovní rukavice PELICAN Blue jsou více než jen pracovním nástrojem - jsou vaším každodenním společníkem v boji proti nástrahám pracovního prostředí. Investujte do své ochrany, komfortu a efektivity práce. Vyberte si Pracovní rukavice PELICAN Blue.

velikosti 7,8,9,10,11.
EN 388_6
2,1,2,2,X
 
EN 420_3

 
Tisk: 20.04.2024, 16:31