KOMBINOVANÉ PRACOVNÍ RUKAVICE - OCHRANNÉ PRACOVNÍ RUKAVICE KOMBINOVANÉ - KŮŽE A TEXTIL - OCHRANNÉ POMŮCKY PRAHA

PÍCHA Safety, s.r.o.

Pracovní rukavice HOBBY kombinované - velikost 8

0110-002199-08
Pracovní rukavice HOBBY kombinované - velikost 8
Cena bez DPH:

38,10 Kč

Vaše cena s DPH:46,10 Kč
Běžná cena s DPH:48,40 Kč
Expedice: do 24 hodin  
 
Barva:světle šedá / bílá
Výrobce: CERVA
Varianta:
Standardní
Pracovní rukavice HOBBY kombinované - velikost 8 -

pracovní rukavice HOBBY kombinované jsou z nejkvalitnějších materiálů, tyto rukavice jsou navrženy tak, aby vydržely náročné podmínky a zároveň poskytovaly maximální komfort.

Dlaně z pravé ovčí lícové kůže poskytují vynikající ochranu a odolnost, zatímco bavlněný hřbet a manžety zajišťují prodyšnost a pohodlí. Navíc, díky pletené manžetě na zápěstí, se rukavice přizpůsobí každé ruce a zůstanou pevně na svém místě i během těch nejtěžších prací.

Nezáleží na tom, jestli pracujete ve stavebnictví, přepravě, skladování nebo jen potřebujete spolehlivé rukavice pro hobby projekty, pracovní rukavice HOBBY kombinované jsou tou správnou volbou pro každého, kdo hledá kvalitu, odolnost a komfort.

Klíčové benefity:

  1. Vysoká odolnost a ochrana - Díky ovčí lícové kůži v dlani jsou rukavice odolné proti opotřebení a poskytují vysokou úroveň ochrany.
  2. Pohodlí a prodyšnost - Bavlněný materiál na hřbetu a manžetách zajistí, že vaše ruce zůstanou pohodlné a prodyšné i během dlouhých hodin práce.
  3. Flexibilní přizpůsobení - Pletená manžeta na zápěstí se přizpůsobí vaší ruce a zajistí, že rukavice zůstanou pevně na místě bez sklouzávání.
  4. Všestranné použití - Ať už pracujete ve stavebnictví, přepravě, skladování nebo se věnujete hobby projektům, tyto rukavice vám poskytnou požadovanou ochranu.
  5. Splněné normy EN 420 a EN 388 (2122X) - Zaručuje nejen vysokou kvalitu materiálu, ale také splnění standardů pro bezpečnost a ochranu při práci.

Investice do Pracovních rukavic HOBBY kombinovaných je investicí do vaší bezpečnosti, pohodlí a efektivity při práci. Nevybírejte mezi kvalitou a komfortem, když můžete mít obojí. Objevte rozdíl, který tyto rukavice přinášejí do vašeho pracovního dne.

Velikost 8.
EN 388_6
2,1,2,2,X
 
EN 420_3

 
Tisk: 24.04.2024, 02:28