PRACOVNÍ ODĚVY PRAHA - MONTÉRKY PRAHA - PRACOVNÍ OBUV PRAHA - PRACOVNÍ RUKAVICE PRAHA - OCHRANNÉ POMŮCKY - PRAHA, MĚLNÍK, SEDLČANY

Ochrana hlavy Ochrana očí a obličeje Ochrana sluchu Ochrana dýchacích orgánů Pracovní rukavice Ochrana při práci ve výškách Pracovní oděvy Pracovní obuv Zdravotnické potřeby Drogerie Zábava
OOPP > Pracovní obuv > Speciální obuv > Pracovní obuv SIKA OPTIMA 2000 černá - pro kuchaře

Pracovní obuv SIKA OPTIMA 2000 černá - pro kuchaře

Kód: 0380-200099
Pracovní obuv SIKA OPTIMA 2000 černá - pro kuchaře
FOTO:
1  
Cena bez DPH:

2 213,70 Kč

Vaše cena s DPH:2 678,58 Kč
Běžná cena s DPH:2 812,50 Kč
Skladem u dodavatele
CE II.
Velikost: 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47
Barva:černá
Výrobce:
SIKA
Varianta:
Standardní
Počet:
Pracovní obuv SIKA OPTIMA 2000 černá - pro kuchaře - vysoce kvalitní obuv pro kuchaře, řezníky a další profese, kde je vyžadována protiskluzová podešev a komfort celodenního nošení, obuv je v kategorii O1, výroba EU, velikosti 35,36,37,38,39,40,41,42,43,44,45,46,47.
EN 347
O1,E,WRU
 
stáhnout Adobe Flash player
Související sortiment:
Pracovní obuv SIKA OPTIMA 2000 bílá - pro kuchaře
0380-200010
velikost 35-47, profesní obuv O1 pro kuchaře, protiskluzová
Pracovní obuv SIKA OPTIMA 2000 bílá - pro kuchaře
Cena bez DPH: 2 137,00 Kč
Vaše cena s DPH: 2 585,77 Kč
Běžná cena s DPH: 2 715,00 Kč

Pracovní obuv ADAMANT ADM CLASSIC O1 SRC FO - sandály
0340-ZSC90023O1
velikost 36-48, protiskluzové sandále bez ocelové špičky O1, nepíšící podešev, lehké a vzdušné
Pracovní obuv ADAMANT ADM CLASSIC O1 SRC FO - sandály
Cena bez DPH: 487,50 Kč
Vaše cena s DPH: 589,88 Kč
Běžná cena s DPH: 619,40 Kč

Pracovní obuv SIKA FLEX 8185 černá - pro kuchaře
0380-818599
velikost 35-47, profesní obuv OB, pro řezníky a kuchaře, protiskluzová
Pracovní obuv SIKA FLEX 8185 černá - pro kuchaře
Cena bez DPH: 1 856,00 Kč
Vaše cena s DPH: 2 245,76 Kč
Běžná cena s DPH: 2 358,00 Kč



NEZNÁM HESLO


PŘIHLÁSIT REGISTRACE

ODKAZY - INFORMACE

Zpravodaj - Newsletter

Email: *
Jméno:
Příjmení:
 * povinný údaj
Proč zadávat email?