PRACOVNÍ ODĚVY PRAHA - MONTÉRKY PRAHA - PRACOVNÍ OBUV PRAHA - PRACOVNÍ RUKAVICE PRAHA - OCHRANNÉ POMŮCKY - PRAHA, MĚLNÍK, SEDLČANY

PROFESNÍ ČLENĚNÍ

Zpravodaj - Newsletter

Email: *
Jméno:
Příjmení:
 * povinný údaj
Proč zadávat email?
RYCHLÝ KONTAKT
QR kód vCard
PÍCHA Safety, s.r.o. vCard Praha
Ochrana hlavy Ochrana očí a obličeje Ochrana sluchu Ochrana dýchacích orgánů Pracovní rukavice Ochrana při práci ve výškách Pracovní oděvy Pracovní obuv Zdravotnické potřeby Drogerie Zábava
OOPP > Pracovní rukavice > Úpletové a textilní rukavice > Rukavice pletené PORTWEST G16 TOUCHSCREEN

Rukavice pletené PORTWEST G16 TOUCHSCREEN

Kód: 0130-GL16B
Rukavice pletené PORTWEST G16 TOUCHSCREEN
FOTO:
Cena bez DPH:

117,90 Kč

Vaše cena s DPH:142,66 Kč
Běžná cena s DPH:149,80 Kč
Skladem u dodavatele
CE I.
Velikost: S/M, L/XL, XXL/3XL
Barva:černá
Výrobce:
PORTWEST
Varianta:
Standardní
Počet:
Rukavice pletené PORTWEST G16 TOUCHSCREEN

Představujeme pletené rukavice pro Vaše dokonalé spojení s technologií.

V dnešní digitální době, kdy se dotykové obrazovky staly neodmyslitelnou součástí našeho každodenního života, je potřeba mít nástroj, který nám umožní efektivně a pohodlně s nimi pracovat, aniž bychom museli obětovat teplo a pohodlí. Rukavice pletené PORTWEST G16 TOUCHSCREEN jsou tím pravým řešením pro všechny, kteří chtějí zůstat v teple a zároveň mít plnou kontrolu nad svými zařízeními.

Proč si vybrat právě tyto rukavice?

1. Nejmodernější technologie pro dotykové obrazovky: Díky speciální kovové složce v akrylové pletenině můžete snadno ovládat jakékoli zařízení s dotykovou obrazovkou. Ať už se jedná o váš smartphone, tablet nebo jiný přístroj, tyto rukavice vám umožní přesné a citlivé ovládání bez nutnosti je sundávat.

2. Vynikající obratnost a citlivost: S úpletem 10 gg a šedými konci prstů, které jsou navrženy pro maximální přesnost, budete mít pocit, jako byste pracovali přímo s holýma rukama. To je ideální pro ty, kteří potřebují rychle a efektivně zadávat příkazy na svých zařízeních.

3. Styl a pohodlí: Elegantní černý design s šedými akcenty na prstech nejenže vypadá skvěle, ale také zajišťuje, že rukavice perfektně padnou. Dostupné ve velikostech S/M pro ženy a L/XL nebo XXL/3XL pro muže, takže si každý najde tu svou ideální velikost.

4. Odolnost a kvalita: Vyrobeny z 100% akrylu, tyto rukavice jsou nejen odolné, ale také udržují svůj tvar i po opakovaném použití. Jsou navrženy tak, aby vydržely i v náročných podmínkách, což z nich činí ideální volbu pro každodenní použití.

Časté otázky a námitky:

- Jsou rukavice vhodné pro všechny typy dotykových obrazovek? Ano, rukavice PORTWEST G16 TOUCHSCREEN jsou kompatibilní s většinou mobilních zařízení s dotykovou obrazovkou.

- Jak se o rukavice starat? Doporučujeme ruční praní v chladné vodě a sušení na vzduchu, aby si rukavice zachovaly svou kvalitu a funkčnost.

- Jsou rukavice vhodné i pro zimní období? Ano, díky akrylové pletenině poskytují rukavice dostatečné teplo i v chladnějších podmínkách.

Závěr

Rukavice pletené PORTWEST G16 TOUCHSCREEN nejsou jen obyčejné rukavice. Jsou to vaše nové spojení s technologií, které vám umožní zůstat v teple a zároveň mít plnou kontrolu nad svými zařízeními. Nečekejte, až vás zima překvapí - pořiďte si svůj pár ještě dnes a zažijte pohodlí a funkčnost, kterou si zasloužíte.

EN 420_3

 
stáhnout Adobe Flash player
Související sortiment:
Zimní rukavice PORTWEST GL11 FLEECE - pánské
0180-GL11B
jedna velikost (10,5" - 11"), kvalitní zimní fleece rukavice s výztuhou v dlani, palci a ukazováčku
Zimní rukavice PORTWEST GL11 FLEECE - pánské
Cena bez DPH: 94,30 Kč
Vaše cena s DPH: 114,10 Kč
Běžná cena s DPH: 119,80 Kč

Zimní pletené rukavice TESÁRY
0180-30130
pletené pánské vycházkové rukavice, 100% AKRYL
Zimní pletené rukavice TESÁRY
Cena bez DPH: 78,50 Kč
Vaše cena s DPH: 94,99 Kč
Běžná cena s DPH: 99,70 Kč

Rukavice LUŽEC - pánské
0130-20460
velikost 10, úpletové pracovní rukavice bez prstů, pro muže, 100% BA
Rukavice LUŽEC - pánské
Cena bez DPH: 37,10 Kč
Vaše cena s DPH: 44,89 Kč
Běžná cena s DPH: 47,20 Kč